"De grootste veranderingen gebeuren als je ophoudt te geloven dat je zou moeten veranderen"


Uit je burnout komen

Balen dat je een burnout hebt!
Er is wel echt iets aan te doen. Weet ook: als je het zelf op had kunnen lossen, dan had je lichaam dat al gedaan. Gewoon even bijslapen is in deze situatie echt niet genoeg. Het is een serieus signaal van je systeem dat er iets dient te veranderen. Vaak door je te realiseren wat de reden is dat je hierin terecht bent gekomen. En vervolgens hoe jij anders met werk en ‘het leven’ om kunt gaan.

6 sessies in een periode van 2 à 3 maanden

De praktijk heeft uitgewezen dat je meestal na ca. een maand alweer aardig op de been bent. Uiteraard worden de sessie steeds in overleg met jou gepland. Het gaat erom dat jouw systeem (ziel, lichaam en denken) een (mind)shift maakt en weer gaat stromen. Dat kan door zaken anders te bekijken en wellicht anders aan te pakken.

Datgene wat belangrijk is in het leven in het algemeen en voor jou in het bijzonder. Vaak lopen we vast doordat we vooral iets hebben van: waar doe ik het allemaal voor? Vooral als het dan wat tegen lijkt te zitten, juist dan loopt het vast. 
Er zijn 3 niveaus:
• Lange termijn: de ziel, vaak met bepaalde thema’s.
• Middellange termijn: het leven in deze tijdsspanne met specifieke patronen.
• Micro niveau: datgene waarin we vast zijn komen te zitten, veelal in negatieve overtuigingen.
In deze sessie gaan we elementen van de eerste sessie vertalen naar persoonlijke thema’s. Jij schrijft jouw levensverhaal, waar we samen zorgvuldig doorheen lopen. Doorvragen, uitwerken en aangeven dat de donkerste stukken erbij horen. Er zijn huiswerkopdrachten om de thema’s aan te gaan, zoals bijvoorbeeld uit eten gaan met partner/ouders of een brief schrijven aan overleden ouders. Veelal gaat het om accepteren en vergeven.
In deze sessie bepalen en bespreken we de karakterstructuur. Wat is de oorsprong van dit verdedigingsmechanisme? Hierbij horen: omgaan met pijn, mindfulness-oefeningen en een Bodyscan.
In deze sessie behandelen we oerkracht en archetypen
Alles samen laten komen tot een persoonlijkheidsprofiel. We maken tijdens deze sessie een concreet actieplan: belangrijkste prioriteiten eerst. Niet teveel willen en vooral werkend vanuit acceptatie. Een goede balans creëren!
Na een maand zien we elkaar weer tijdens een terugkomsessie. Hoe is een en ander geïntegreerd? Wat is gelukt? Wat werkt? Hoe is het met de energie? Waar loopt het nog niet? Waar al wel?

Gebruikmakend van de 4dkl test kan goed gemeten worden hoe jij al dan niet bent hersteld.
Meer dan 100 trajecten hebben aangetoond dat mensen wel degelijk anders kunnen gaan denken. Ongeveer 90% mensen was na 2 maanden weer volledig op de been. Een groot gedeelte daarvan is in zijn/haar oude baan terug gestapt en doet dat werk met meer plezier en meer productiviteit dan voorheen.

En de kosten van deze sessies? Bijna altijd betaalt de werkgever een dergelijk traject. Voor particulieren hanteren we hele vriendelijke tarieven.

Informatie burnout

Wil je mooie en persoonlijke informatie over burnout ontvangen? Laat dan je mailadres hier achter.

Doe de gratis burnouttest!

Na het invullen en verzenden volgt een persoonlijk advies.
TEST JE BURNOUT HIER