"Geluk is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt."Contact


Het gezicht achter Werk & Geluk: Ruud von Seida.

“Ik ben zeer en oprecht geïnteresseerd in mensen. De interesse ligt niet alleen in wat mensen op dit moment beweegt, maar ook de richting waar zij naartoe bewegen. Als ik daarin iets kan betekenen qua begeleiding: geweldig!

Mijn talent voor persoonlijke en groepsbegeleiding is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ik heb enorm veel plezier in mijn werk en heb doorgaans altijd tevreden klanten. Ik wil mensen wakker maken om in volle verantwoordelijkheid en integriteit in het leven te staan. Mensen inspireren om door dik en dun hun bezieling te volgen en hun unieke bijdrage te leveren zowel in privésfeer als op het werk. Ik vind het mooi om mensen te helpen bewust te leven en blijmoedig de werkelijkheid van hun bestaan als uitgangspunt te nemen.


 
Volgens mij is één van de belangrijkste factoren voor Geluk: heb lief, verzorg en knuffel datgeen wat je dierbaar is. Zo zijn er nog veel meer uitspraken die ik waardeer en ook probeer na te leven. Het diepste geluk vind je door de ander te dienen, waarmee je ook weer jezelf dient, want we zijn allemaal één.”

Vul hieronder het contactformulier in om jouw persoonlijke vraag te stellen. Binnen 48 uur zal ik deze beantwoorden.
 
Linkedin Ruud von Seida
Facebook Ruud von Seida
 

 

Naam

Jouw e-mail*

Telefoonnummer

Onderwerp

Jouw bericht