Geluk zit niet in het veranderen hoe je nu bent. Geluk zit hem vooral in het accepteren hoe je nu bent."


Coaching naar werk en geluk

‘Moge ik de moed hebben om te veranderen wat ik kan veranderen, de innerlijke rust om te accepteren wat ik niet kan veranderen, en de wijsheid om het verschil tussen beiden te zien.’

Mooie tekst die volgens mij goed aangeeft waar veranderen over gaat.
Om Werk en Geluk te creëren gaat het om veel aspecten en alle 3 staan hierboven.
De moed hebben om te veranderen. Te bekijken wat kan ik veranderen en vervolgens daarin prioriteiten aanbrengen. Verreweg het makkelijkst gaat dat met behulp van iemand die je daarbij de juiste vragen stelt. En instrumenten en inzichten heeft hoe je dat dan ook kan doen.

De coaching gaat daar ook echt over;
Wat wil ik nu echt? Wat is belangrijk?
Wat zijn mijn beperkende overtuigingen?
Waar liggen mijn kwaliteiten? Waarin vind ik de meeste plezier?
Wat heb ik dan te doen?

Vrijblijvende kennismaking
En zo kom je er achter dat er ook voor jou Werk & Geluk is.
Als je mij een mail stuurt met je vraag, via het contactformulier, zal ik een antwoord trachten te formuleren. Vervolgens vindt er wellicht een vrijblijvend gesprek plaats om te bezien of ik de geschikte coach ben voor jou